Csupipupi: A csontmánia

Játékidő: 8 perc
Szinopszis

A Csupipupi sorozat második epizódjában elkényeztetett ölebünk csontok iránti olthatatlan vágyódásával teremti meg a konfliktust.
Már a történet elején kiderül, hogy gazdájának, Olivérnek a lakása telis-tele van a kiskutya csontgyűjteményével.
Olivért ez a legkevésbé sem zavarja, sőt ő maga hívja fel kutyácskája figyelmét arra, hogy másnap dinoszaurusz csontvázakat bemutató kiállítás nyílik a városi múzeumban.
De kiderül, hogy semmilyen háziállatot, legfőképpen kutyát sem lehet bevinni a kiállításra. Csupipupi azonban mindenképpen látni akarja a hatalmas csontokat, így Olivér törheti a fejét, milyen csellel csempéssze be kis kedvencét a megnyitóra.
A múzeum kapuját őrző szigorú jegyszedőnő Olivér legrafináltabb kísérleteit is visszaveri, és már úgy tűnik, kudarcot vallanak, amikor a múzeumigazgató váratlan pártfogása megnyitja a kaput előttük.
Bár ne nyitotta volna, mert Csupipupit a hatalmas csontok látványa teljesen felkavarja, és hiába próbálja gazdája menteni a helyzetet, a végeredmény tragikus lesz. Összedől az egész kiállítás.
Csupipupi és Olivér kínos és szorongató helyzetbe kerülnek, de nagy meglepetésre kiderül, hogy a csontok mind hamisítványok. Mézeskalácsból készültek és az éjszaka folyamán valaki az eredetiek helyére csempészte őket.
Csupipupi és Olivér így helyrehozhatják hibájukat, hisz segítenek megtalálni Spájszert a sorozat állandó gonosztevőjét és visszaszerzik tőle az ellopott valódi dinoszaurusz csontokat.

Mikor játsszák?

2019-04-24 13:40 - Karády
Rendező
Lehotay Zoltán
Forgatókönyv
Lehotay Zoltán

Képek letöltése: