Valami Amerika 3.

Játékidő: 103 perc
Szinopszis

Előzmény: Alex meglógott húszmillió forinttal, Baláék pedig utánaindultak, de hiába, mert Velencébe mentek Moszkva helyett.

A Várnai testvérek Tamás, Ákos és András hírét veszik, hogy a szélhámos Alex – aki korábban kicsalt tőlük húszmillió forintot – ismét Budapesten tartózkodik. A fiúk, Timi (Ákos barátnője) és Eszter (Tamás terhes menyasszonya) megkeresik Alexet, aki azonban nincs otthon. Amíg a társaság a lakásban kutakodik, megszólal a telefon és bekapcsol a rögzítő: Alex üzen, hogy egy megadott helyen és időpontban szívesen találkozna a fiúkkal.
A Várnai testvérek - Eszter tiltakozása ellenére - elmennek a megbeszélt találkozóra, ám Alexnek nyoma sincs, helyette két rivális maffiabanda fogságába kerülnek, akik egy rejtélyes, milliókat érő, Alex által ellopott bélyeget keresnek rajtuk. Bala és Toni, a két maffiavezér harcának a helyszínre érkező rendőrök vetnek véget, akik mindenkit letartóztatnak.
A kétségbeesett Timi és Eszter Bárány Olga ügyvédnő segítségével igyekszik megtalálni Alexet és felkutatni a keresett bizonyítékot.
Egy véletlen baleset okán, az Alex lakásából, Tamás által elemelt Oscar szoborból előkerül a titokzatos bélyeg, ám Eszter a sokat érő kincset véletlenül ráragasztja a Tamásnak küldött csomagra. Így a bizonyíték gyanútlanul a börtönbe kerül. A fiúk – a művészetrajongó börtönparancsnoknak köszönhetően - közben az East West c. musical megrendezésével foglalkoznak, a bemutató napjára időzítik nagyszabású szökési tervüket.

Mikor játsszák?

2019-04-27 16:00 - Kabos

Rendező
Herendi Gábor
Női főszereplő
Ónodi Eszter
Férfi főszereplő
Pindroch Csaba
Női mellékszereplő
Pokorny Lia
Férfi mellékszereplő
Scherer Péter
Producer
Herendi Gábor,Nagy Mónika,Peták Eleonóra
Forgatókönyv
Divinyi Réka,Herendi Gábor
Operatőr
Márton Balázs HSC
Vágó
Király István
Hangmérnök
Major Csaba
Zeneszerző
Hrutka Róbert
Díszlet-látvány
Horváth Viktória
Smink-, fodrász- és maszkmester
Jónás Kata (vezető sminkmester),Sári Kata (vezető fodrász),Horváth Rita (vezető maszkmester)

Képek letöltése: