L.U.F.I.

Játékidő: 30 perc
Szinopszis

A film középpontjában a 30 év körüli zenész fiú, Balázs karaktere áll. Életét reménytelennek érzi, karrierálmai nem váltak valóra, élete minden tekintetben kiüresedett. Egyedül él lakásában, ahol hangszerein kívül telefonja és számítógépe az egyetlen társai. Emberi kapcsolatai is csak online felületeken működnek. Egy esti internetes böngészése során egy weblapra bukkan, amely fapados temetési lehetőséget kínál. Balázs elhatározásra jut: megszervezi s lebonyolítja saját temetését, végső búcsút intve a világnak.
A L.U.F.I. groteszk, szürreális világba kalauzolja a nézőket, ugyanakkor korunk valós problémáira fókuszál humorral és szarkazmussal. A kisfilm főszereplője Jankovics Péter, továbbá szerepel benne Gera Marina, Terhes Sándor, Trokán Nóra és feltűnik benne a rendező Gigor Attila is. A L.U.F.I. operatőre Győry Márk, gyártója a Pusztai Ferenc vezette KMH Film. Pusztai a produceri teendők mellett rendezte és Veres Attila mellett társ-forgatókönyvíróként írta is a L.U.F.I.-t.

Mikor játsszák?

2018-02-08 12:30 - Jávor

Online jegyvásárlás

Rendező
Pusztai Ferenc
Producer
Pusztai Ferenc
Forgatókönyv
Pusztai Ferenc,Veres Attila
Stáb
Győri Márk, operatőr Kovács Zoltán, vágó Veres Attila, társ-forgatókönyvíró Nyitrai Anna, jelmez- és látványtervező Juhasz Róbert, hangmérnök Jankovics Péter - színész Trokán Nóra - színész Terhes Sándor - színész Gera Marina - színész

Képek letöltése: