Brazilok

Játékidő: 95 perc
Szinopszis

Mindenki focizik. Az egész falu a bajnokság lázában ég: a csapatok felkészülnek, és győzni akarnak. Az esélyes persze a helyi önkormányzat nagyvadjaiból álló társaság, élükön a polgármesterrel (Fekete Ernő), aki nem tud hibázni, és helyettesével (Schmied Zoltán), aki meg nem szeret.
De valami megzavarja az eddigi harmóniát: a falu legszegényebbjei, a helyi cigánytelepen csellengő kamaszok, élükön a börtönből frissen szabadult, aranylábú rosszfiúval (Nagy Dániel Viktor), mellettük a dekázásban élen járó helyi pappal (Bánki Gergő) életükben először szintén neveznek. És nyerni akarnak.
És mert a faluból elszármazott, titokzatos milliomos éppen ebben az évben dönt úgy, hogy szülőhelye legjobb focistáit kiutaztatja magához Brazíliába, hirtelen megemelkednek a tétek, és felkavarodnak a falu addig nyugodt hétköznapjai.
De kell még néhány nagy szerelem, még nagyobb tömegverekedés, váratlan házkutatás, rejtélyes rablóbanda, kigyulladó vasutas és merdzsón érkező cigányvajda, hogy kiderüljön, ki és hova utazik végül... és akkor talán még Gáspár Laci is megérkezik.

Mikor játsszák?

2018-02-08 16:20 - Jávor

Online jegyvásárlás

Rendező
M. Kiss Csaba,Rohonyi Gábor
Női főszereplő
Farkas Franciska,Mészáros Blanka
Férfi főszereplő
Fekete Ernő,Schmied Zoltán,Nagy Dániel Viktor,Bánki Gergely,Lakatos Erik,Bergendi Barnabás,Dóra Béla,Lakatos Csaba,Lakatos Renátó,Pászik Krisztofer,Kaszás Gergő,Gáspár Laci,Nagy Norbert
Női mellékszereplő
Szalay Mariann,Vasvári Emese,Parti Nóra,Jónás Judit,Schell Judit,Rezes Judit,Dobó Kata,Gryllus Dorka
Férfi mellékszereplő
Szilágyi István,Bezerédi Zoltán,Orosz Ákos,Lengyel Ferenc,Epres Attila,Székely B. Miklós,Anger Zsolt,Galkó Balázs,Szegedi Dezső,Nyári Oszkár,Csányi Dávid,Galambos Péter,Benkő Zoltán,Konfár Erik,Borsi-Balogh Máté,Megyeri Zoltán,Bárdosi Sándor
Producer
Mécs Mónika,Mesterházy Ernő
Forgatókönyv
M Kiss Csaba,Muhi Klára,Huszár Péter
Operatőr
Réder György
Vágó
Mógor Ágnes
Hangmérnök
Péterffy Máté és Várhegyi Rudolf
Zeneszerző
Bornai Tibor
Díszlet-látvány
Valcz Gábor
Smink-, fodrász- és maszkmester
Antal Márta,Kund Barbara,Éles Dalma

Képek letöltése: