A legnagyobb ajándék

Játékidő: 11 perc
Szinopszis

Filmünk saját ötlet alapján készül, aminek központi témája a családi szeretet és a télapó misztikuma. A rövidfilm a családi kalandfilmek műfaját képviseli, ami egy érzelemmel teli és némi varázslattal fűszerezett történet.
A film a télapó ünnepén játszódik, napjainkban, amikor is a gyerek nagy többsége hisz a télapóban, mint misztikus lényben.
Történetünk Rebekáról szól, a nyolc éves kislányról, aki mindenkinél jobban hisz a télapóban, és aki évről-évre mindig ír levelet az északi sarkra ugyan azt kívánva: "Szeretne találkozni az igazi télapóval", - ez szívének legfőbb vágya, számára ez a legnagyobb ajándék a világon.
Mivel a leveleire eddig még sosem kapott választ, és a kívánsága sem teljesült, ezért minden évben a télapó ünnepe a legkedvesebb és a legszomorúbb is egyben a számára, amit a szülei ezúttal már nem tudnak tétlenül nézni.
A szülők kissé meggondolatlan ígéretet tesznek, és felvetnek egy megoldást, hogy Rebeka kívánsága valóra válhasson... ami nem várt következményeket von maga után.
Rebeka megtapasztalja, hogy milyen az mikor egy gyerek szülők nélkül marad, hogy a szülők bármire képesek a gyerekeikért, és hogy valójában, mi is a legnagyobb ajándék a világon.
A filmünk Gyulán játszódik, egy meghitt családi házban, ami tele van érzelemmel, izgalommal, és csodával, ami képes igazi karácsonyi kikapcsolódást nyújtani, bármilyen korosztály számára.

Mikor játsszák?

2018-02-11 10:00 - Jávor

Online jegyvásárlás

Rendező
Gombos Tamás
Stáb
Zene és sound fx - Antovszki Péter, Operatőr - Jobbágy Zoltán, Vizuális effektek - Tóth János Olivér, Hangmérnök - Maris Tibor jr, Szereplők: Rebeka - Bock Berill, anya - Gábor Anita, apa - Beszterczey Attila, télapó - Bágy János György, télapó hangja - Mészáros Mihály,

Képek letöltése: