ULTRA

Játékidő: 84 perc
Szinopszis

A film öt ember zsigeri gondolatait és fizikai reakcióit mutatja be a legendás görög verseny, a Spartathlon 246 km-es futása során. Egyszerre nyomasztó teher és álom is számukra, hogy teljesítsenek egy ultratávot, hogy feszegessék a határaikat, gyógyítsák a lelküket és megszabaduljanak démonaiktól.

Útjuk során eljutnak a teljesítőképességük határáig, és még azon is túl - szellemi és testi értelemben egyaránt. Egy modern önismereti megmérettetésen vesz részt. Mindannyian magukkal és magukban is viaskodnak a futás alatt. Azon vannak, hogy feldolgozzanak traumákat, vagy mélyebben megismerjék, elfogadják önmagukat. Megismerjük a versenyzők személyes motivációit a versenyen és azon túl, hogy miért indulnak el erre az extrém távolságra.

Valaki a hétköznapok taposómalmából próbál kiszakadni, valaki az öregedés ellen küzd, és vannak, akik a természetfelettit keresik, egy dolog mégis közös bennük: minden futó megízlelheti a halhatatlanságot, és megtapasztalhatja saját halandóságát.

A filmnek igazi különlegessége, hogy az öt szereplő közül az egyik maga az ötszörös teljesítő rendező.

Mikor játsszák?

2018-02-11 14:00 - Radványi

Online jegyvásárlás

Rendező
Simonyi Balázs
Stáb
Producer: Józsa László, Simonyi Balázs Vezető hangmérnök: Lukács Péter Benjámin Zene: Alpár Balázs Vágó: Thomas Ernst Gyártásvezető: Alföldi Nóra, Mezei Péter Fényképezte: Hernáth Csaba, Lovasi Zoltán, Vass Gergely, Nagy Bálint, Révész Balázs Co-producers: Hanka Kastelicová, Závorszky Anna, Rea Apostolides, Yuri Averof Gyártó: HBO Europe, SpeakEasy Project (HUN), Anemon Productions (GR)

Képek letöltése: