Egy szerelem gasztronómiája

Játékidő: 89 perc
Szinopszis

Mitől mehet csődbe a város legmenőbb étterme? Mit süt ki egy séf, ha szerelmes? Hogy főzi puhára a hírhedten keményszívű gasztrobloggert? Egyáltalán, milyen íze van a szerelemnek? Madarász Isti zenés-főzős-csókolózós musicalje minden kérdést megválaszol.
„Egy szerelem gasztronómiája” című tévéfilmmel a nemzeti zenés filmes hagyományunk és a reneszánszát élő magyar gasztronómia előtt kívánnak tisztelegni az alkotók. Nagy szívvel és rengeteg vizuális és zenei poénnal idézik meg a magyar zenés film második világháború előtti hőskorát. A film főhőse, egy öntörvényű, excentrikus séf, akinek rá kell döbbennie arra, hogy milyen fontos érték az összetartozás, a csapat és természetesen a szerelem. A film készítői egy olyan önfeledt és játékos műfaji kalandra hívják a nézőt, amely a népszerű gasztronómia világában mesél egy emlékezetes és magával ragadó történetet.

Mikor játsszák?

2018-02-09 10:00 - Jávor

Online jegyvásárlás

Rendező
Madarász Isti
Női főszereplő
Balla Eszter
Férfi főszereplő
Bereczki Zoltán
Forgatókönyv
Hegedűs Bálint
Stáb
Hidasi Dalma - producer, Reich Dániel - operatőr, Duszka Péter Gábor - vágó, Pázmány Titusz - látványtervező, Balázs Gábor - hangmérnök, Bolyki György - zeneszerző, Bárdosi Ibolya - Jelmeztervező, Kovács Éva - gyártásvezető, György Csilla - rendezőasszisztens, Tamási Tamás - berendező, Szigeti Kriszta - script, Szőke Dániel - B kamera operatőr, Hardi Zoltán - kellékes, Döbrentei Sarolta - dramaturg, Segal Viktor - gasztronómiai tanácsadó, Gulyás Kiss Zoltán - kaszkadőr szakértő,

Képek letöltése: